torstai 1. maaliskuuta 2012

So she ran away in her sleep and dreamed of para-para-paradise every time she closed her eyes

Tää päivä on ollu jopa ihan siedettävä, ainakin tähän asti. Saa nähä itkenkö taas ihan hulluna illalla ennen ku nukahdan.. huokaus.

Tänään olin sentään ajoissa koulussa, jes, ja tunnitkin jotenkin vaan meni ihan sumussa ja ne oli onneks melko nopeesti ohi. Nyt kun kunnolla aloin miettii niin en ees meinaa muistaa mitä meil tänään koulussa oli.. eh. Jotenki sit jaksoin tänää tsempata ja pyysin jopa parii kaverii kaffelle, oli kyl tosi piristävää! Sit vähän muutenkin pyörittii kaupungilla ja ääh, poltin taas. Tyhmää joo, mut se tuo vaan niin rennon fiiliksen et on vaikeeta olla polttamatta.


Tänään oon taas ollu kunnon läskipossu. Aamulla söin yhen ruisleivän, kahvilla ollessa join sellasen moccakahvin missä on jotain karamellikastiketta pohjalla (ah, tosi kaloritonta), ruualla söin vähän sellasta kastiketta missä oli jotain kanaa, porkkanaa, sipulia, ja sit sen kanssa riisiä. AINIIN ja sit sorruin ostamaan 200g irtokarkkeja kun kaverikin osti.. hyi, ihan kun tän päivän ruuissa ei taas olis muuten jo ollu tarpeeks tälle päivälle. Lisäks mä olin vielä päättäny tossa vähän aikaa sitten että en enää herkuttele. Tässä se sit taas nähtiin, oon niin heikko sortumaan. Oksetan itteeni.


3 kommenttia:

 1. Sähän syöt ihan vähän, liian vähän. :/ Ei todellakaan tarviis syödä noin vähän, että laihtuis. Ja epäilen onko sulla mitään laihtumisen tarvettakaan. Mutta niin.. jos kärsii syömishäiriöstä niin varmaan toikin määrä tuntuu tosi ahdistavalta. Mut tsempiä, toivottavasti sulla kääntyy kaikki hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. En kyllä kärsi syömishäiriöstä? Tai ei oo diagnosoitu mitään ja ei mua ihan aina syöminen ahdista.. mut usein. Haluisin vaan olla laihempi, ja kun ei oo energiaa käydä lenkeillä tai salilla tms. (laiska..) niin sit koitan vähentää syömisistä :/

  Mutta kiitos <3 Kommenttisi piristi mun perjantain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, okei onhan se ymmärrettävää. Kaikkihan kai nykyään haluaa olla laihempia. On kuitenkin haitallista syödä liian vähän. Kannattaa esim. syödä aina kun on nälkä, mut varoa syömästä liikaa tai turhaan. Mut kiva, jos piristi. :>

   Poista