keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

So sick and tired

Kävelen koulusta kotiin. Ihana ja lämmin aurinko paistaa. Maahan lankeaa varjo. Katson sitä. "Hyihyihyihyi läski" Jos en kestä kattoa mun varjoa, niin miten sitten mun peilikuvaa? Oon tänään taas syöny liikaa. Ihan liikaa.:

4 välipalapatukkaa
vähän kesäkurpitsalasagnea ja salaattia
1 ruisleipä
1 pulla ja pieni juotava jogurtti

Tää ei voi jatkua näin. En kestä olla tässä mun vartalossa! Haluisin olla laiha, mutta kun mä en ole. Enkä varmaan ikinä tule olemaankaan, kun mä oon tällanen ällöttävä läskipossu joka vaan syö ja syö. Mua ällöttää istua koulussa, tai bussissa, tai ihan vaan tässä työpöydän tuolilla. Tunnen kuinka mun vatsa ja mun vatsamakkarat pömpöttää. Oksetan itteeni.


Mä oon ihan sekasin. Osa musta väittää voivansa hyvin ja olevansa terve. Osa taas ei. Nyt en kylläkään oo ollu niin masentunu koko ajan, mutta oon jotenki tosi hidas. Tunneilla saatan tuijottaa vaan yhtä pistettä pulpetissa, ja vaikka koittaisinkin keskittyä opetukseen niin en kunnolla pysty. Tänään hissantunti meni ihan ohi. Suomen demokratia, sota, yo-kokeet, holokausti.. apua, mä en ymmärrä mitään. Open suu liikkuu ja sieltä tulee kaikenlaisia sanoja, mutta mun aivot ei ymmärrä niistä mitään. Tää sama on aina ja melkeenpä kaikilla tunneilla. En jaksa vaan keskittyä. Tänään yks mun suurimmista ongelmista oli koulun lisäks vaatteiden valitseminen kuvastosta. Sain valita sieltä jotain pientä tarpeellista. Kun päädyin tarpeellisin urheiluliiveihin (just, minäkö urheilemassa?) istuin kuvaston ääressä jotain kymmenen minuuttia ja mietin että pinkit vai mustat? Naurettavaa kun minä, joka yleensä pidän shoppailusta ja vaatteiden ostamisesta, tuskastun kun pitää valita jompikumpi kahdesta värivaihtoehdosta.


Mun tekis mieli vetää kaikki noi Sepramit naamaan. Ei itsemurha mielessä, vaan ihan että jos sit alkais vaikutus tuntumaan jossain. Tai noh, enhän mä edes tiedä missä noitten vaikutus pitäis tuntua? Tai entä jos ne ei vaikuta muhun? Ehkä mulla ei ookaan mitään mihin noi lääkkeet vois vaikuttaa? Ehkä mä oonkin ihan terve?

5 kommenttia:

 1. Itelläni ei oo kokemusta masennuslääkkeistä, vielä. Mutta siis siinä kestää pari viikkoa ennen ku ne alkaa edes vaikuttamaan, tai siis näin mulle on sanottu. Yritä piristyyy! :--) Ootko sä muuten menossa jonnekkin keikalle, niin ku oot täällä jtn sen suuntasta kirjottanu? Ni ehkä saisit siitä sitä piristystä. Nyt äkkiä varaamaa liput jonku kivan artistin/bändin keikalle ni saat vähän irtiottoa tosta paskasta. :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Ekaksi, kiitos kommentista <3 Lukijoita kun ei ole paljoa, niin aina kun joku laittaa kommentin niin tää kirjottaminen ei enää tunnu kauhean yksinäiseltä :)

   Niin mullekin sanottiin vaikutusajaksi noin 2viikkoa-kuukausi.. piitkä aika. PMMP:n keikalle olis tarkotus suunnistaa vappuna! Olin myös viime vappuna PMMP:n keikalla ja se oli kyllä yks vuoden parhaista päivistä. Jaksoin taas hymyillä vähän aikaa :)

   Poista
 2. Juu eipä mitää :) . Toivottavasti noi lääkkeet kuitenki rupee auttamaa sun oloos. Ja hyvä et oot menossa sinne, saat iloa pimeytee. :)

  VastaaPoista
 3. Bongasin tän sun blogis vahingossa ht.netistä ja tän ekan luettuani iski silmään tuo ettet voi keskittyä. Oisko hyvä puhua jollekkin keskittymisongelmista? Ei varmasti tee koulunkäynnille hyvää jos aina kaikki menee ohi... :/

  Joo ja en jaksa kirjautua takas bloggeriin sisään mutta tsekkaa tuo niin tiedät kuka sulle tämmöstä näpytteli :) -> http://vettakengassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! <3
   Jep, pitäis varmaa. En tiiä liittyköö toi keskittymisvaikeus tähän masennukseen vai ihan vaan koulumotivaation puutteeseen. Tai sitten kaikki kolme on jotenkin liitoksissaan toisiinsa.. jotain pitäis kyllä asialle varmaan tehdä kun toi lukio menee nyt ihan penkin alle :/

   Kiva blogi sulla! Itsekin heppatyttö, niin liityin lukijaks! Mäkin voisin joskus tehdä jonkun heppapostauksen tänne mun blogiin ja kertoo itsestäni ratsastajana ja muuta :)

   Poista