lauantai 10. maaliskuuta 2012

Se vaikenee joka pelkää muiden mieltä, ja hiljeten väistää vain tyhmemmän tieltä

Anteeks, en oo millään saanu aikaseks tai jaksanu kirjottaa. On vaan ollu jotenkin hirveesti ajateltavaa, koulujuttuja, polia, ahdistusta ja itkua.

Tänä aamuna kun heräsin niin mulle tuli tosi tyhjä olo. Tai siis heräämisestä tähän asti on ollu sellanen olo et voisin alkaa itkemään, jos antaisin ittelleni siihen luvan. En tiiä mistä tää ees johtuu.. ehkä tosiaan viime viikol oli vaan liikaa ajateltavaa ja olin melko paljon koko ajan näkemässä joitain kavereita. Yleensä nään siis kavereita tosi harvoin. Polillakin puhuttiin ens viikolla olevasta hoitoneuvottelukokouksesta. Siis voi sitä ahdistuksen määrää mikä mulle tuli kun iskä näytti sen kutsun mikä oli tullu kirjeenä sille. Tuli ihan epätodellinen olo ja hirvee itku ja ahdistus. Oikeesti vaan pyörin ympyrää mun huoneessa ja itkin ja revin hiuksia päästä kun en tienny mitä tehä. En tiedä miten selviin siitä.. pelkään että alan itkemään tai että meen siellä ihan lukkoon kun multa kysytään jotain. Kun en vaan vielä ees ihan käsitä että iskä tietää noista mun polikäynneistä..


Miks en voi antaa ittelleni lupaa itkeä? Mä oikeesti tahtoisin itkeä, mutta inhoon ja pelkään sitä tyhjää oloa mikä siitä tulee. On hirveetä kun itkee lohduttomasti ääneen, eikä kukaan kuule tai oo lohduttamassa. Siitä tulee sellanen olo että ihan sama vaikka satutan itteeni, ja sitten kaikki meneekin päin helvettiä. Äh, en mä vaan jaksa taas ajatella mitään. Haluun vaan tän olon pois.


2 kommenttia:

 1. Heippa. Kiitsa vinkistä ja kiva kun olit pistäytynyt mun blogissa, käy toki toistekin ja jätä tassunjälki kun käyt, niin tiedän että juuri sie oot ollu vierailulla :)! Ties vaikka vappuna olis mahis moiselle reissulle lähteä. Pmmp:n likat on kyllä niin mahtavia tyyppejä lavalla, että siitä menosta ei virta heti lopu kesken.
  Sulle mä haluan ehdottomasti toivottaa paljon voimia kevääseen ja iloa tulevaisuuteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jätän!
   Mut tosiaan tuu ihmeessä vappuna jos kerkeet! Mun on ihan pakko päästä, keikat ja niitten energia vaan piristää niin kummasti että hymyä riittääkin sit keikan jälkeen pariks viikoks ainakin :)

   Kiitos, ja samoin!

   Poista