maanantai 23. heinäkuuta 2012

Be skinny, or die

Itkettää, koska olen niin lihava. 57kg läskiä. Mä en kestä olla tässä kehossa. Teen itestäni sairaan. En voi kotona olla syömättä, koska porukat nipottaa vieressä "Toiko on sun ateria?" tai "Tollako sä pärjäät?" Ne myös sano että mun karkkilakko on turha. Ehkä ne on vaan kateellisia, kun niillä ei itellään ole kontrollia olla herkuttelematta.
Mä tahdon TAHDON TAH-DON olla laiha! Jos en pian ole laiha, niin mä en vaan kestä, ja tahdon TAHDON pois täältä. Oikeasti. Ei tällanen läski ansaitse olla olemassa täällä ja viemässä kaikilta kauniilta ja laihoilta ihmisiltä tilaa. Olen oksettava. En syö enää paitsi jos joku pakottaa, en en. En voi, enkä saa.Tää on osotettu kaikille teille:

"Anna rakas voimia jaksamaan
alusvaatemainokset kaduilla
Jokapuolella muija kuvissaan
luottaa itseensä pikkuhousuissaan"

PMMP - Jeesus ei tule oletko valmis

Autattehan?

4 kommenttia:

 1. Ihan kauheeta että sulla on tollainen olo. Saanko kysyä minkä pituinen oot ? Oon alkanu huomata itelläkin syömishäiriön oireita: vihaan itseäni joka kerta kun syön, vihaan omaa vartaloani. Haluaisin painaa 53 kiloa, olla taas laiha, katsoa peiliin ja sanoa itelleni, "Mulla on kaunis vartalo, ja olen ylpeä siitä.". Tällä hetkellä näen vaan läskiä, läskiä, läskiä.

  Mä toivon sydämeni pohjasta, että sulle tulis parempi olo. Mä uskon siihen, mä uskon SUHUN, mä uskon siihen, että jonain päivänä sä oot tarpeeks vahva selättämään vaikeudet. Paljon voimia sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon 163,5cm ja sit painan näin paljon :(
   Toivon sydämeni pohjasta että saadaan molemmat ajatuksemme loppumaan eikä meille kummallekaan tulis mitään syömishäiriötä, ikinä..

   Autetaan toinen toistamme!
   Kiitos, nää kommentit merkitsee mulle paljon <3

   Poista
 2. paljonpaljon tsemppiä, älä vaan luovuta!
  haleja<3

  VastaaPoista