torstai 5. heinäkuuta 2012

Anna rakas voimia jaksamaan alusvaatemainokset kaduilla. Joka puolella muija kuvissaan luottaa itseensä pikkuhousuissaan

Vihainen, surullinen, lihava, oksettava. Noi sanat kuvaa mun tän hetkistä oloa aika hyvin. Tänään oon syöny liikaa, pyöräilly, itkeny ja ottanu hetken aurinkoa. Pystyin makaa pihalla auringossa ehkä n.10 min kunnes piti mennä sisään. Naapurit kuitenkin kattellu että hyi mikä valas tuolla makaa. Haluun tän läskiläskiläski-äänen pois mun päästä. Nyt. Heti. Tai itseasiassa haluun vaan olla laiha, ja haluun nää läskit pois mun kehosta. Nyt. Heti.


Musta tuntuu että oon pelkkää läskimössöä. Kaikki mun luut peittyy tän läskikerroksen alle. Ällötää ihan vaan kävelläkin shortsit päällä kun mun läskireidet ja maha höllyy. Melkeen alkaa itkettämään kun kattoo vanhoja kuvia joissa oon 13v. Olin sillon ihan sairaan laiha kasvupyrähdyksen takia. Reidet oli ihanan laihat ja solisluutkin näky. En ollu naamastakaan näin pyöreä mitä oon nyt. Pömppistäkään ei ollut yhtään. Tahdon takasin siihen aikaan.Mulla ja iskällä oli tänään taas väittely mun Ruisrockiin menemisestä. Sen mielestä oon liian lapsi ja liian köyhä mennäkseni sinne. Sen mielestä mun pitää olla 18v. En ymmärrä. Mun sisko  15-vuotiaana jo kolus kaikki suomen festarit, ja mä en saa mennä vaikka oon kuukausia vaille 18v? Raha-asiakin korjaantuu kun meen pariks viikoks heinäkuun lopulla töihin, mutta nähtävästi se ei riitä mun iskälle. Vitun kusipää. Inhoon sitä. Miks se ei muka vois luottaa muhun? En oo tehny mitään pahaa tai sellasta että en olis sen luottamuksen arvonen (tai se ei ainakaan tiedä mistään mun jutuista :D). Enkä mä oikeasti olis menossa sinne Ruisrockiin ryyppäämään ja panemaan pusikossa, en todellakaan. Menisin vaan nauttimaan auringosta, musiikista ja ystävien seurasta. Ehkä mun iskä haluu että vajoon vaan enemmän ja enemmän synkkyyteen. Täytyy koettaa vielä keskustella sen kanssa. Se ei vaan oikeen onnistu kun mulla tulee koko ajan itku kurkkuun ja puhumisesta ei tuu sillon mitään. Hieno kesä tulossa jos joudun istumaan vaan kotona.MÄ TAHDON!
Itkettää ja vituttaa


2 kommenttia:

  1. En tieda, mista paadyin sun sivuille, mutta lahettelen voimia ja rakkautta sulle. Toivon, etta asiat kaantyy sun elamassa paremmiksi, kohta kun oot taysikainen, saat paattaa kaikesta, itse. PS. Jos olet noissa kuvissa, oot sairaalloisen laiha, ja oon pahoillani sun puolesta.

    VastaaPoista
  2. omg ! jos oot nois kuvis, nii oot LAIHA ETKÄ LÄSKI ._.

    VastaaPoista