torstai 19. syyskuuta 2013

164.

Kävinkin jo tänään vaa'alla ja se näytti 0,5kg enemmän kuin viimeks.
No, illallisen oksensinkin pitkästä aikaa ulos ja tein rääkkilenkin.
Saatanan läskit ja rasvat, lähtekää pois mun kropasta!


Kolmen viikon päästä on yks tapahtuma jonne kamalasti tahtoisin.
En kuitenkaan päästä itteäni sinne, ellen paina sillon väh. 59.9kg.
En mä kehtaa enkä voi mennä sinne kavereiden joukkoon muuten.
Nyt mä sen päätin.


Kuinka vaikeeta voi muuten olla myöntää ittelleen se, että suhtautuminen ruokaan on vääränlainen/sairas/outo/epänormaali?
Esimerkkejä:
a) Ahistuin tänään aamulla, kun näkkärit oli loppu. Tuntu mahdottomalta ajatukselta syödä ruisleipä näkkärin sijaan, koska siinä on kuitenkin 20kcal enemmän.
b) Luin päivällä lidlin mainosta, ja siinä oli sellanen hyvä mutakakko tarjouksessa. Ensimmäinen ajatus oli "Ei hitsi, vois viikonloppuna ostaa tollasen ja ahmia ja oksentaa"
ja sit c) oon huomannu, että koen olevani kauniimpi ja kokonaan parempi ihminen sillon kun mun vatsa on tyhjä, kun kieltäydyn ruuasta, kun oksennan tai kun vaikka juoksen tietyn matkan.

Ihan vitun typerää, mut en osaa lopettaa.
Mut miks ihmeessä pitäiskään?

2 kommenttia:

  1. Voi muru :( <3 Sä oot jo vajonut sairauden syövereihin, eikä oo kyse mistään normaalista laihduttamisesta. Koita olla uppoomatta entistä syvemmälle, sillä mitä syvemmälle joutuu, sitä vaikeempi sieltä on päästä ylös. Ja muista, ettei oksentaminen oo fiksua, koska sillä ei laihdu, koska energiaa ei juuri saa ulos mutta kaikki tärkeet ravintoaineet kyllä. Anteeksi, etten oo pitkään aikaan kommentoinnut mitään, on vaan ollut itsellä niin paljon kaikkea paskaa, etten oo jaksanut lukea kaikkien postauksia. Oot kumminkin ollut ajatuksissa.

    Ja vaikka, susta itestä tuntuu, että sun tarvii painaa korkeintaan tuon verran kuin mainitsit siihen tapahtumaan mennessä, niin voin kertoa, että vaikka painaisit kilon enemmän, niin ei siellä kukaan mieti sun kokoas tai niiku ei ne mieti sitä sillonkaa, vaikka olisit just tuon painoinen, ei ne ajattele et oho, nyt toi painaa ton verran vau. Tai siis tiiätkö kun ne ei tiiä sun painoa, eikä sun kamppailua painon ja syömisten kanssa niin ei ne kiinnitä silleen huomiota, jos tajuut ?

    Tsemppiä ja hurjasti voimia <3

    VastaaPoista