tiistai 8. toukokuuta 2012

Olin onnellinen, mitä sä luulit?


Vielä jonain päivänä mäkin olen noin laiha

Jes, tän päivän kalorit miinuksella! Pyöräilin kouluun ja takasin (yht. 3km) ja sitten koulussa oli liikunnassa Step-tunti, mikä kulutti ihan hyvin. Kun noi yhdistää mun tän päivän syömisiin, eli jonkusen verran salaattia (salaattia, kurkkua, tomaattia) ja yksi nokkoslettu, niin tulos on nolla tai luultavasti jotain miinustakin. Ah, ihana onnistunut olo taas!


Sain toissapäivänä uuden pyörän ja oon ihan innostunu pyöräilystä. Tai en mä nyt mitenkään vapaa-ajalla ole pyöräilly, mutta kouluun on huomattavasti mukavampi lähteä kepeästi pyörällä kuin että löntystäen jalkasin. Samalla siinä kuluttaa kaloreita, ja muutenkin se on ihan mukavaa hommaa kun paistaa aurinko ja kesä tekee tuloaan!


Loppuun viel yks kuva mikä kuvaa aika hyvin mun fiiliksiä.

6 kommenttia:

 1. Toi EI oo hyv juttu er kalorit on miinuksella!!:< Ei ole!:( Sun ei tarvii laihdutta, sä saat syödä ihan huoletta!!! Sa et todellakaan oo ylipainonen, ei sun tarvii laihduttaa!!!!♥

  Ja toi viilto näyttää aika pahalta:( Kyl se varmaan pitäis tikata..::( Mut on ih ahaavateippii mikä vissiin autttaa..en oo ite ostanu mut oo kuullu...

  Voimia hirveesti!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii kiva kuulla sustakin taas! Mietin jo että ootko hylänny mun blogin ;)

   Kylläpäs tarvii, eikä se vaaka kerro mitään vaan se peili. Mulla on hirvee vatsa ja kamalat reidet vaikka vaaka näyttäis normaalipainosta.. Eli tarvii laihduttaa!

   Nii ja eihän tota nyt enää voi tikata tai mitään, mutta mietin jos tulevaisuudessa tulee taas tehtyä jotain (kun mun viillot on aina vaan pahempia ja pahempia..) niin tiedän että olisko hyvä käyttää jotain laastaria tai teippi tms.

   Kiitos <3

   Poista
  2. Haha en oo hylänny:)

   Ja no sama olo kyl, tai siis mul on niii paska ruumiinrakenne-.- mut ei silti tarviis jos on normaalipainonen...mut tajuun kyl:D

   Ja niin,ois kyl hyvä varmaa! ne paraniski nopeemmi varma, ja just vähä paremmi

   Poista
 2. Oon ite käyny kans masennuken yms läpi... Kyllä kaikki se tuska helpottaa ajan kanssa. Minä ja mun hepat lähetetään sulle supersuper paljon voimia!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos <3 Itekin oon hevosihmisiä ja harrastan ratsastusta niin haluisin liittyä blogisi lukijaksi, eli eli voitko kertoa mistä pääsisin lukijaksi?

   Poista
 3. Joo oon ite jotenki taitavasti säätänyt(taas):D mutta nyt tuolla pitäisi olla se lukijaksi liittymis kohta käyppä kattomassa löytyykö!:)

  VastaaPoista