maanantai 17. syyskuuta 2012

No you don't know what it's like to be me

Mä alan olla jo aika loppu. Tuntuu että en millään jaksa aaaina uutta huomista. En saa enää iltasin kunnolla unta, joten oon koko ajan vaan väsyneempi. Aamulla herään itku kurkussa, päivällä oon itku kurkussa, ja illalla sit itken kaiken pois ja toivon että olisin vaan ihan jossain muualla kuin täällä. Eilen juna-asemalla kävi päässä alle hyppääminen. Sairasta. Mä vaan murenen koko ajan enemmän ja enemmän. Mitä käy sitten kun oon palanu loppuun ja oon murentunu kokonaan?


Jäin eilen melkeen kiinni mun syömis+oksentelu-jutusta. Onneks en kuitenkaan. (Jos jotain kiinostaa tietää enemmän niin voi kysyä, en nyt jaksa tähän selittää. Sori) Siitä iski vaan sitten hirvee ahdistus ja itkin varmaan neljä tuntia. Aamulla menin kahdeksaks kouluun ja voi huhhuh.. olisin oikeasti siinä koulumatkalla voinu hypätä auton alle. Menin kuitenkin sitten sinne kouluun. En muista millon olisin viimeks ollu koulussa noin lähellä itkua.


Mä haluaisin oikesti niin kovasti kirjottaa tänne jotain sellasta että "Mulle kuuluu tosi hyvää", "Oon ilonen" ja muuta, mutta kun asiat ei vaan ole niin. Mulle riittää että pidän koulussa, kotona, kavereiden kanssa ja harrastuksessa tekohymyä naamalla. Täällä mä en jaksa enkä voi feikata.


Kertokaa mitä mun pitäis tehdä?

4 kommenttia:

  1. minulta tuntui noin vuosi sitten samalta. Hain viimein apua, en edes tiedä mistä sain voimaa siihen, mutta vuosien vetkastelun jälkeen sain sitä. Terapiaa ja lääkettä sekä masennuksen diagnoosi. Nyt olo jo parempi, hymyillyttää jopa ja jaksan odottaa huomiselta myös jotain. Tiedän täysin, sillä jokainen teksti kuvastaa minua turhan paljon. Hankia apua vaikka yksityiseltä lääkäriltä. Nyt minä tohdin jopa sanoa ainakun minua ahdistaa ja itkettää, se helpottaa kummasti. Isot voima halit <3 Kyllä sinä selviät, se voi joskus olla rankkaa, mutta inäainakin uskon sinuun <333

    VastaaPoista
  2. :'( en oikein tiedä mitä sanoa.. mutta todella paljon tsemppiä ja ISO hali!<3

    VastaaPoista
  3. Toi tekohymy kuulostaa liiankin tutulta, se on tosi raskasta ja kuluttavaa pitemmän päälle. Toivottavasti saisit apua pahaan oloosi! (: Voimia! <3

    VastaaPoista