keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pyydän: "Jäisit tähän" Salaa toivon että meet

Kuinka tätä itseinhoa ja ällötystä vois sietää? Tekis mieli hukuttaa itteni vaikka ämpäriin. Ihan sama, jotain. Tää on vaan niin sietämätöntä ja jatkuvaa, että mä pimahdan varmaankin kohta. Minä, eikä kukaan muukaan osaa auttaa mua.


Kaikki on nyt ihan hirveen sekavaa, ja oloa ei helpota se että oon kai vähän ihastunu. Kyllä. Hemmetti. Mulle sanottiin lääkärissäkin että jos masentuneena tuhlaa energian poikiin, niin kyllä kaikki tietää miten siinä käy. Mä en tiedä mitä pitäis tehdä. Enhän mä voi edes olla valehtelematta sille jätkälle. Vähän väliä tulee suusta pieniä valkosia valheita. Tosi inhottavaa. En voi olla oma itteni. Mitä mun pitäis tehdä?


Oon syöny liikaa. Taas. Hyi. Nykyään täys olo on mulle sama kuin tikku sormessa, roska silmässä tai kivi kengässä. Kun se on olemassa, niin koko ajan on inhottava ja ällö olo. Siitä haluu eroon vaan niin nopeasti kuin mahdollista. Mikäköhän on nopein keino päästä täydestä olosta eroon? Niin. Ehkä mun pitäis vaan olla syömättä kokoaan. Olis vähän parempi olo. Tää yks jätkä sano pitävänsä erityisesi pienikokoisista tytöistä.. ja mä oon ihan valtava, en ole pientä nähnykään. Oi, kuinka oikeasti haluisinkaan laihtua niin pieneksi että pienikin kosketus voisi rikkoa mut. Tahtoisin olla pieni ja hento, kaunis.


"I wish I had someone to guide me
and pull me up
'cause the lights can't find me"
The rasmus - Stranger

4 kommenttia:

 1. :( harmi ettet tiedä mistä voisit saada apua.. jos tuntuu, nii voit miulle laitella kommentteja tai spostia: hopeful1@luukku.com
  tsemppiä jatkoon !<3

  VastaaPoista
 2. Toisaalta ihan järkevästi sanottu, ettei masentuneena kannata tuhlata energiaa poikiin,
  toisaalta (mun mielestä) vähän tyhmää.
  Jos juttu kestääkin, se helpottaa kummasti masentuneenkin mieltä (vaikka voi kuulostaa mahdottomalta). Jos jutusta tulee jotain, saa pojalta ihmeellisen paljon tukea vaikeina aikoina.

  Se riippuu tietty ihmisestäkin, jos riitaa tulee, voi masentuneella olla hyvinhyvin epätoivoinen olo. Yms kaikkea, tulis pitkä kommentti jos jatkaisin tän kummemmin.

  Se vaan vielä, ettei sen pojan kanssa tarvitse tulla mitään vakavaa. :) Eikä sitä tiedä, voi olla, että ihastus on ohimenevä.

  Voimia ja halauksia sulle. ♥
  (Ja pahoittelen ehkä sekavaa ja varmaan turhaakin kommenttia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, äläs ny pahottele! Tänne saa kommentoida ihan mitä vaan ja ei tää ollu turha kommentti. :)

   Sun viestissä on ihan perää. Mut sen voin sanoa että mä ihastun tooosi harvoin, tai oon kaks kertaa elämäni aikana ihastunut.

   Täytyy nyt vähän kattoa mitä aika tuo tullessaan.
   Halaus <3

   Poista