maanantai 27. helmikuuta 2012

Mistä alkaisin ja minne kaiken päättäisin?

Noniin, tää olis sit mun blogin eka postaus! Eli täällä kirjoittelee tällanen tyttö. Omistan melko huonon itsetunnon, ja itseinho ja masentuneisuus on jokapäiväisiä tunteita. Ajattelin kirjotella tätä aina vähän ku päiväkirjaa, tai siis että ihan vapaasti ja ehkä vähän sekavasti niin mun hyviä kuin huonojakin fiiliksiä ja ajatuksia. Varmaan jo tänään illalla teen "oikean" postauksen jos kerkiän. Kommenttia ja mielipiteitä ja postausehdotuksia olis aina kiva saada. Niin ja kysymyksiä saa aina esittää! Oon suunnitellu että postauksen otsikkona olis aina pätkä jonkin biisin sanoista, että jos kiinnostaa mistä biisistä kyseinen pätkä on niin sitäkin voi sitten kysyä multa.

Nii ja jos joku tuttu muuten tunnistaa mut, tai edes epäilee että tän blogin kirjottaja on minä, niin en suosittele sit lukemaan. Tai jos haluu väkisin lukee niin ei sit ainakaan kertois kaikille muillekin mun tutuille.. kiitooos.

6 kommenttia:

 1. Voimia sulle tosi paljon <3 koita pärjäillä, tai hyvähän minun on täällä kirjoittaa kun ei siitä ole mitään hyötyä sinun olosi kannalta mutta silti <3 löysin sun blogin eilen ja liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Tosi kiva kun liityit lukijaksi :) Mistä löysit tän blogin? Äläkä ajattele noin, että ei oo mitään hyötyä. Oikeesti joka ikinen kommentti piristää mun mieltä! :)

  Tervetuloa <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) Löysin tän eile ku selailin hevostalli.nettiä :D

  VastaaPoista
 4. luin läpi kaikki sun postaukset, ja vaikutat tosi ihanalta ihmiseltä. meillä on aika samankaltaisia ajatuksia, ja haluan toivottaa onnea sun elämään, ja haluisin todellakin että pääset ylös tosta paskasta, itsekin olen ollut masentunu kauan ja siihenkin kuuluu viiltelyä ja ahdistusta, sekä syömisvammailua. mutta en ole itse hakenut apua, eli en ole saanut vielä apua, ehkä joku päivä uskallan mennä puhumaan jonkun kanssa tästä asiasta. mutta niin, pärjäile ja jaksele. 1000 voimahalia sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti? Kaikki? Huhhuh, kuinka sä jaksoit lukea kun nää kaikki on niin samanlaisia? Entä mitä ajattelet että oonko kehittyny ekoista postauksista)

   ISO kiitos, ja paaljon voimia myös sinulle.
   Taistellaan yhdessä ittemme ylös täältä kuopan pohjalta! <3

   Poista
 5. Kyllä, ihan kaikki.
  Ja haha, olin iha et voi vitsit ku luin jo kaikki nää läpi, oli jotenkin niin mielenkiintonen, ja voisin ajatella itteniki kirjottavan blogii ja siitä tulis varmaan aika samanlainen. En vaan tajua kauheesti mitää et miten tehdä blogi ja kaikki. Ja tää oli eka kerta kun kommenoin jonkun blogiin, ja piristi mun mieltä ihan kun voi kirjottaa jollekkin, ja näin. Ja kyllähän sä olet kehittynyt, ja sä oikeesti kirjotat tosi kauniisti. PALJON VOIMIA SULLE VIELÄ KERRAN.<3!

  VastaaPoista