torstai 26. huhtikuuta 2012

Nosta katse taivaaseen, sieltä leijun hiljalleen

Olen läski, ahmatti, norsu, lihava, itsekuriton, laiskapaska.

Tänään tuli lievä ahimihkohtaus, yh. Miks mulla ei oikeesti oo itsekuria? Päätin just että huomenna en syö yhtään mitään. Juon vaan vettä ja that's it. Pakko, koska tänään söin liikaa:

100g suklaalevy (oliko ihan pakko?)
Vähän salaattia
Ihan vähän makaronia
Ihan vähän kanaa
5 viinirypälettä
Pieni kipollinen marjarahkaa (oliko tämäkin ihan pakko?)
Vanukas (niin ja entä sitten tämä?)

Eli yhteensä jotain 20 000kcal? Mulla on ihan tajuttoman läski olo.. mä en kestä. Tuleekohan musta koskaan kaunista, kevyttä keijukaista? Sellaista jota kaikki kehuis aina laihaksi? En usko, en ainakaan nyt kun mun paino on kammottavat 56kg. Kun luen ton luvun tästä näytöltä tekis mieli hakata sitä nyrkillä ja pyyhkiä pois. "Hyihyihyi läskiläskiläski kuole pois", aivot huutaa. En saa niitä hiljenemään! Eilenkin kokeilin kaikenlaisia kesävaatteita. Toppeja ja tuubitoppeja; "Hyi, lihava". Shortseja ja hameita; "Hyi, lihava. Hyi, mitkä viiltelyarvet". Joo, taidan kulkea siis koko kesän haalarissa. Hienoa hienoa.


Luulen, että mun toissapäivänen viilto on jotenki tulehtunu.. siinä on jotain sellasta mömmöä ja sen on vähän turvonnu ja punanen. Mitäköhän sille pitäis tehä? Ihmettelen kyllä että ei oo aikasemmin viillot tulehtunu kun oon tehny pahempiakin haavoja. Noh, ehkä kattelen tässä vielä pari päivää jos muuttuis paremmaks. Noi arvet on kyllä kamalan näkösiä. Miten sitä vois keksiä jonkun toisen keinon purkaa itteeni ja maailmaan kohdistuvaa vihaa? Oisko jotain vinkkejä? Tuntuu, että oon koittanu vaikka mitä ja että mikään ei voi korvata tota viiltelyä..


Mä oon miettiny lähipäivinä myös paljon kuolemaa. Miltä kuolemaa ennen tuntuu? Miltä kuoleman hetkellä tuntuu? Miltä kuoleman jälkeen tuntuu? Rauhalliselta? Hyvältä? En kyllä haluis et kuolema olis pakokeino tästä kaikesta. Vois polttaa tässä joskus taas polttaa pilveä.. en muista millon mulla olis ollu hyvä ja rento olo.


Maanantaina on vappuaatto ja tää tyttö aikoo vetää hillityt perseet! 0,5l viinapullo vois olla ihan jees..vitut lääkityksestä. Haluun koittaa vaan nollata mun aivot edes pieneks hetkeks, vaikka tosin yleensä alokohli on mulla kyllä vaan pahentanu oloa. Saa nähdä. Vappuaaton iltana olis Nosturissa PMMP:n perinteinen vappukeikka. Sinne on vielä lippuja joten jos kiinnostaa niin messiin vaan, ette pety! Voisin koittaa kirjotella tänne viikonloppuna kuulumisia, tai ainakin viimeistään sitten vapun jälkeen keikasta ja muusta.

                                             Vappukeikka 2011

Ihanaa viikonloppua ja vappua teille, rakkaat lukijat
Tässä teille vapun herkistelybiisi! Ainakin nimi sopii vapun teemaan, jos ei muuten :D Ite tykkään hirmusesti!

3 kommenttia:

 1. Taas sepustamassa sinulle, toivottavasti en ala jo ärsyttämään..

  Oon miettiny tässä lukiessani aina kun puhut syömisestä, että ootko sä oikeesti ylipainoinen, mutta nyt kun sen avoimesti sanot niin voi ystävä hyvä. Täällä olisin minä joka hyppisin riemusta jos joskus painaisin tuon verran.
  Ite oon todella yrittämällä yrittäny laihduttaa, sillä mä oon aina, aina kamppaillu ylipainon kanssa. Huhhuh, enkä todellakaan kehtaa sitä kirjottaa. Hyi. Joten jos se edes vähän helpottaa, niin voin kertoa että et läskiksi sua ei ainakaan voi sanoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö, et todellakaan ärsytä! Sen on mun päivän kohokohta kun huomaan että joku on kommentoinu tänne :)

   Mmh, nyt mul on ihan kamala olo. Oon pahoillani :(
   Vaikka en itestäni näin osaakaan ajatella, niin uskon että oot kaunis just sellasena kun oot <3

   Poista
  2. Ei se mitään, elä suotta oo pahoillas, et voinu tietää.
   Mutta jos se yhtään lohduttaa, niin 56 ei oo paino eikä mikään. Moni mun laiha kaverikin painaa enemmän.

   Poista