tiistai 14. elokuuta 2012

Ikkunasta katsoin tähtiä ja toivoin pääseväni kauas pois niiden luo – on myöhäistä pyytää niin.


Mulla on ihan kamala olo.
Anteeksi että en oo taas pitkään aikaan kirjotellu. Tässä on ollu kaikenlaista. Keikkoja (♥), kaverin luona kyläilyä (♥), itkua, syömistä, oksentamista, viiltelyä, koulua, harrastusta... yksinkertasesti vaan liikaa kaikkea.


Koulua takana 4 päivää ja musta tuntuu että mä vaan hiljalleen kuihdun. Jotenkin kavereille esittäminen ja muu vie mun voimat. Ihmiset kysyy mitä kuuluu, ja onko kaikki ok. Mä vaan aina valehtelen ja hymyilen. Kun koulun jälkeen pääsen kotiin niin tekis mieli vaan samantien itkeä ittensä uneen. Ongelma on vaan se, että en saa nukkua enää päikkäreitä. Kyllä. Noi kyllästy siihen kun nukuin ja makasin lomalla päivät pitkät sängyssä, niin nyt en enää sitten saa nukkua päikkäreitä. Musta tuntuu että en kestä. Usein en saa sitten illallakaan unta, koska ahdistaaitkettääoksettaa ja viiltelen tai jotain muuten vaan pyörin ja hyörin sängyssä. Sit aamulle herään silmät turvonneena, kuoleman väsyneenä ja aavistuksen enemmän kyllästyneenä elämään. Kuinka kauan mä jaksan tätä samaa kuviota?


Mä en jaksais enkä tahtois päättää asioista. Tuntuu että ihan sama mitä päätän, niin väärin menee. Esimerkiks musta tuntuu että on väärin jos jään tänne, ja väärin jos lähden täältä. Kaikki valinnat on väärin. Eikö joku vois tulla ja tappaa mut? Ajaa autolla päälle tai tulla pimeällä kadulla puukottamaan. Ihan mitä vaan. Ei vaan sillon ite pitäis päättää.


Tahtoisin vaan olla lintu. Olla vapaa. Lennellä vaan taivaalla ajattelematta mitään. Sieltä vois katsella täällä maanpinnalla olevaa paskaa ja iloita että ei tarvitse itse kärsiä siitä. Voikohan ihmisestä tulla lintu kuoleman jälkeen? Onhan enkeleilläkin siivet..


Kyllä, iso angst. Aina.

9 kommenttia:

 1. vaikutat blogis perusteella niiin ihanalta ihmiseltä, jolla sattuu vaan menemään asiat huonosti. :( Oikeesti tosi paljon tsemppiä! Koita vaan jaksella päivä kerrallaan, vaikka tiiän että helpommin sanottu ku tehty... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitos <3 Harmittaa että teitä mukavia anonyymejä on niin paljon, eikä teijän kanssa voi muuten sitten jutskailla kun täällä!

   Poista
 2. Oon iha samaa mieltä! vaikut niin ihanalta ihmiseltä jolla menee nyt vain niin huonosti! Olen varma että kaikki vielä joskus kääntyy paremmin! :) Oot tosi tärkee vaikkei edes tunneta mutta kyllä se raapasis pahasti jos jotain itelles tekisit joten älä vaan tee itelles mitään! Varmasti moni jäisi kaipaaamaan sinua vaikkei siltä ehkä tunnu! (: Hirveesti tsemppiä ja jaksamisia sulle! HALEJA!<3

  VastaaPoista
 3. En ollu.. ois varmaan ollu livenä kyl hyvä!!

  VastaaPoista
 4. Voimia ja haleja sulle kovasti <3!! On todella väärin että nuori ihminen<3 joutuu elämään tuollaisen määrän tuskaa kanssa :(( itsellä täysin samankaltaisia tuntemuksia ollut älä luovuta ikinä!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Koetan olla luovuttamatta!
   Pärjäile sinäkin, ihana anonyymi! <3

   Poista
 5. Koita jaksaa.

  ps.Mä tiiän ton tunteen kyl siitä pääsee yli

  VastaaPoista